Anunț webinar

COPILUL TĂU VA FI FERICIT CÂND VA CREȘTE MARE?

Studiile arată că doar 1 din 5 adulți este fericit și mulțumit cu profesia sa.

Poate cariera pe care ți-o dorești pentru copilul tău nu este aceeași cu vocația lui.

Descoperă cum îți poți îndruma copilul către o viață împlinită!

     „În drumul nostru prin viață facem alegeri în dorința ca acestea să ne îndrume spre progres. Aceeași dorință ne animă când privim spre tinerii noștri. Vrem a-i îndruma în aflarea propriului drum în viață – drum ce să-i ghideze spre succes.

      În dorința de a veni în sprijinul părinților, am conceput o suită de cursuri care aduc în prim-plan vocația, acea combinație de aptitudini, experiențe de viață, interese și valori, toate explorate și descoperite în timp și cu răbdare.”

Profesor consilier școlar Livia VLAD

CJRAE Hunedoara

      Pentru a veni în sprijinul părinților, am decis suplimentarea numărului de înscrieri la webinarul pe tema  „DESCOPERĂ VOCAȚIA COPILULUI TĂU”. 

      Acest webinar se va desfășura pe parcursul a 4 întâlniri, prima dintre ele fiind organizată în 12 sau 14 mai 2020, orele 18:00 (se poate opta pentru ziua preferată), urmând ca în fiecare zi de marți din următoarele 3 săptămâni, să desfășurăm următoarele 3 întâlniri.

     Această suită de cursuri se adresează tuturor părinților deoarece considerăm că nu există „prea devreme” sau „prea târziu” în a ne cunoaște mai bine și a ne descoperi calitățile și aptitudinile personale, precum și pe cele ale copiilor noștri. Niciodată nu e prea târziu să ne descoperim vocația!